Aku ada pasangan hidup sendiri....

Jumaat, 24 Julai 2009
Bila seronok, aku cari....pasanganku
Bila sedih, aku cari....Mak
Bila berjaya, aku ceritakan pada....pasanganku
Bila gagal, aku ceritakan pada....Mak
Bila bahagia, aku peluk erat....pasanganku
Bila berduka, aku peluk erat....Emakku
Bila nak bercuti, aku bawa....pasanganku
Bila sibuk, aku hantar anak ke rumah....Mak
Bila sambut valentine.. Aku bagi hadiah pada pasanganku
Bila sambut hari ibu...aku cuma dapat ucapkan "Selamat Hari Ibu"
Selalu.. aku ingat pasanganku
Selalu.. Mak ingat kat aku
Bila-bila... aku akan talipon pasanganku
Entah bila... aku nak talipon Mak
Selalu...aku belikan hadiah untuk pasanganku
Entah bila... aku nak belikan hadiah untuk Emak
Renungkan:
"Kalau kau sudah habis belajar dan berkerja...
bolehkah kau kirim wang untuk Mak?
Mak bukan nak banyak... lima puluh ringgit sebulan pun cukuplah".

Berderai air mata jika kita mendengarnya.​.​.​.​.​.​.​.​

Tapi kalau Mak sudah tiada..........
MAKKKKK...RINDU MAK.... RINDU SANGAT....



Berapa ramai yang sanggup menyuapkan ibunya....
berapa ramai yang sanggup mencuci muntah ibunya.....
berapa ramai yang sanggup. mengantikan lampin ibunya.....
berapa ramai yang sanggup..... membersihkan najis ibunya.......
berapa ramai yang sanggup....... membuang ulat dan membersihkan luka kudis ibunya....
berapa ramai yang sanggup berhenti kerja untuk menjaga ibunya.....

Dan akhir sekali berapa ramai yang sembahyang JENAZAH ibunya......


"Jika kamu menyayangi ibumu, "forward"kanlah Email ini kepada sahabat- sahabat anda.

§ 1 orang : Kamu tidak sayangkan ibumu
§ 2-4 orang : Kamu sayang ibumu
§ 5-9 orang : Bagus! Sayang jugak kamu kepada Ibumu
§ 10/lebih : Syabas!Kamu akan disayangi Ibumu


SAYANGILAH IBU ANDA SEPERTIMANA DIA MEYAYANGI ANDA

Wa Tension!!!!

Selasa, 21 Julai 2009
Aq x taw nk luahkn cmne ble aq ad prasaan mrh..sunyi..tension..bosn jgn ckp r...
da memg slalu bosn....tiap2 ary kne bebel.....pg, ptg, mlm....
wargh!!! Tensionnyer!!!ad x cre nk release kn tension dgn cre yg positif??
Ikutkan ati..da lme klua g jln2...
tp, da mlm pulak da...
ap nk wt nih...
HELP ME!!!!

Hari terindah akan muncul tiba!!!

Isnin, 20 Julai 2009
Just wanna tell u'll yg sy akan wt Latihan Industri tak lame lagi...
Xcited yg teramat sgt nih....
xsabr nk kije...
Oriental Crystal Kajang Hotel....HERE I COME!!!!
27-7-2009 is my destiny...
Pengalaman itu lebih berharga dari segalanya!!!
x kire apa rintangannya.....
Akan ku harunginya jua.....

Smells Like Teen Spirit(Nirvana) by Sungha Jung

Ahad, 19 Julai 2009
video

UTM Bloggers


Photobucket
Sah Milik : http://mrundercover90.blogspot.com/. Dikuasakan oleh Blogger.